Recenze

Úvod / Recenze

24.6.2017, Korovi

Velmi děkujeme za velmi krásnou přípravenou tabuli, obdiv kulinářskémuumění Vašich kuchařů, vellký dík za ochotu, úsměv, profesionalitua vstřícnost obsluhujícíchčíšníků. Vše bylo výtečné, hudba velmi přijemná - dokreslující atmosféru Vašeho krásného "Hostinského dvora" :-). Jsme uchváceni nádherným interiérem a celou atmosférou. Moc jsme si pochutnali a rádi opět přijdeme. Velmi děkujeme všem, rádi Vás doporučíme našim přátelům. Ať se Vám daří.

 

27.5.2017, Patemanovi

Děkujeme za krásné prostředí, milou a ochotnou obsluhu a krásný zážitek.

 

30.10.2016, p. Bydžovský

Bylo to tu skvělé. Pohodová rodinná dovolená. Děkujeme 

 

7.7.2016, Kindlovi

Skvělé prostředí, báječný servis, vynikající jídlo a luxusní vířivka. Budeme všude doporučovat. Děkuji 

 

14.10.2016, p. Dudova

Reakce kolegů byla velmi pozitivní. Soutěž v sushi je OHROMILA . Mimochodem – děkujeme za fotky.

 

29.6.2017, p. Strnadová

Ještě jednou bych Vám chtěla moc poděkovat za vynikající servis a průběh svatby mé dcery. Byla jsem velice spokojená a posílám velikou pochvalu všem !!!!!  S pozdravem a přáním pěkného dne, Jana Strnadová

 

p. Baštýřová

Hejtmanská párty, úžasná profesionální akce. Kvalita, úprava a podávání jídla a občerstvení na špičkové úrovni. Příjemný, ochotný, uctivý přístup zaměstnanců hotelu, obsluhy, kuchařů, šatnářek -nepopsatelný.Zábava, program, muzika precizní. Dokonalé, krasně upravené prostory ve kterých si člověk připadá jak v ráji. 
Všem velice doporučujeme takovou tu akci navštívit a užít si příjemný večer.
Ještě jednou celému týmu hotelu moc děkujeme a respekt před Vámi všemi. 

 

13.11. 2016, p. Petr V.

Opakovaně restauraci rádi navštěvujeme - nabízí velmi zajímavou a chutnou kuchyni a příjemnou obsluhu. Restaurace svým konceptem poskytuje zážitek, který bych očekával spíše ve větším městě, v malém městě je to příjemné překvapení.
Restaurace nabízí poměrně často zajímavé akce, které nás už mnohokrát donutily zvednout zadek od televize a vyrazit do společnosti za dobrou zábavou, dobrým jídlem a troškou lahodného moku. Nezřídka bývají pořádány talk show nebo párty se známými osobnosti. Pokud se nám někdy večeře nebo párty protáhla, několikrát nám nabízeli i ubytování za slušné ceny. 
Restaurace v různých obdobích nabízí i tématicky zaměřené kulinářské zážitky (pokud vím, tak získali i nálepku od Polrajcha). Naposledy jsme si moc pochutnali na Svatomartinské huse s výborným domácím zelím a třemi druhy knedlíků a zalili to několika dobrými Plzničkami :-). Předtím jsme zkoušeli i různé kulinářské speciality, u kterých jsme měli zpočátku strach, že uvidíme "kostku ve skluzu" a moc se nanajíme, ale obdrželi jsme krásné porce a odcházeli jsme spokojeni.
Naposledy včera 12.11.2016 jsme si výborně užili Hejtmanskou párty, kde hrála skvělá kapela Ventilky a pumpičky (tři ženské, včetně bicích a jeden chlap :-)). Líbil se nám i slušně nabitý program (taneční skupiny, vzdušná akrobacie, tanec u tyče, ledový bar, atd.). Kapela hrála výborně, s manželkou jsme protancovali celý večer a perfektně jsme si pochutnali na excelentním rautu - tataráček, masíčka, paštika z husích jatýrek a těch sladkostí ... Něvěděli jsme co ochutnat dřív a podle toho asi trošku utrpěly i naše figury. 
Už se těšíme na plesovou sezónu. Do Hejtmanského Dvora chodíme v současné době raději než do dříve vyhlášeného Hotelu Grand ve Slaném. Prostor je sice o něco menší než v Grandu, ale nabízí mnohem více než jen "chlebíčky ve frontě". Petr V.

 

3.10. 2016, sl. Ilona H.

Wellness byl dokonalý - musím hlavně pochválit vydatnou ovocnou mísu ( az takový vyber z ovoce jsem nečekala! A vše bylo čerstvé), takze za me velká pochvala. Dostaly jsem vše co jsme potřebovaly- ručníky, povlečení a fen na vlasy.
Co se tyče večeře, tak ta také byla na jedničku. Veškeré chody byly vynikající a moc nam vše chutnalo( a to je co říct, protože zejména přítel ma hodně mlsný jazýček a uz si prošel mnoha restauracemi). Dostaly jsme i na vyber skvěle víno a pan číšník nam ho chodil pravidelně dolevat.  Bylo vidět, ze všechny ingredience byly čerstvé a chutné. 
Takze mockrát děkujeme celému týmu Hejtmansky dvůr za skvělou praci, vynikající služby a jídlo. 
Kdybych v budoucnosti uvažovala o nejake oslavě, tak se určitě obrátím na vas! Děkuji Ilca H

 

21.2.2017, p. Přibylová

Dobrý den,
chtěla jsem moc poděkovat a zároveň pochválit Valentýnské menu, které bylo skutečně exkluzivní. Výborně chuťově sladěné, krásně prostřeno, krásné klidné prostředí a skvělá obsluha.
Moc děkujeme. S pozdravem Zuzana Přibylová

 

17.1.2016, p. Šusová

Vážený pane šéfkuchaři,
v adventním čase roku 2015 jsem byla ve vašem hotelu, byl to velice příjemný večer.
Jako pozornost jsem si odvážela paštiku vaší-domácí výroby. Je vynikající !!
Jménem svým i manžela vám děkuju a posílám poklonu celé kuchyni.
S pozdravem Jitka Šusová

 

13.1.2016, p. Hakenová

Dobrý den,
ráda bych Vám moc poděkovala, za naší sobotní oslavu u Vás. Všechno se moc povedlo, obsluha byla skvělá (dokonce i babičce popřáli!! :o))) a jídlo výborné.
Až bude zase příležitost, rádi opět přijdeme :o)
Hezký den, Marika Hakenová

 

6.1.2016, p. Fabian, SCHINDLER

Dobrý den eště raz paní Hulová,
ďakujeme znovu za výborné pohostenie a starostlivost, všetko klaplo skvele a partia bola spokojná takže splnený zámer:-). A aj Karmelitani boli pre hodně z nás vel´mi podnetný...zastavit sa a reflektovat v tejto hektickej dobe.
Jan Fabian

 

14.4.2015, Mr. Michael

Thank you for an excellent lunch yesterday in Hejtmansky Dvur. I appreciated a lot that you avoided any garlic for my dishes. And all courses were very delicious and tasty.
Congratulations to an outstanding cuisine!
Yours Michael

 

26.2.2017, p. Valentova, NMS Market Research

Dobrý den, paní Piriová, Dobrý den, paní Beznosková,
ráda bych poděkovala za zajištění naší firemní akce, vše proběhlo v pořádku a byli jsme spokojeni.
Velice děkuji a zdravím.

 

2.5.2017, p. Šeflová, Chart Ferox

Dobrý den Lucie,
Díky moc za informaci. Kabel nechte být, domluvím se s načimi IT kolegy.
Faktura je v procesu a bude zaplacena v termínu.
Ještě jednou velice děkuji a určitě se ještě někdy ozvu ohledně další akce.
Pěkný den, Lucie

 

9.5.2017, p. Macková

Dobre rano pani Beznoskova,
moc dekujeme za zazitek. Byl to pro nas super relax. Jen si vse musime zopakovat.. abychom vyuzili poradne wellness. Budu rada, kdyz mne budete informovat o dalsich akcich.
Diky moc. Krasny den Klara

 

17.3.2017, p. Češková, 3. Základní škola, Slaný

Dobrý den paní Beznosková,
Děkuji za výbornou spolupráci a přeji hezký zbytek dne.
S pozdravem Ivana Češková

 

13.4.2017, p. Gajdůšková, F.X. MEILLER Slaný

Dobrý den, paní Píriová,
chtěla jsem Vám poděkovat za dobroty, které jste nám poslala nad rámec společně s objednávkou. Akce se povedla, bylo to setkání u příležitosti mého posledního dne v FXM a Vaše řízečky byly hlavním bodem setkání. Všem moc chutnalo, děkuji! Každá Vaše služba je v F.X. Meiller vždy hodnocena vysoko, já osobně jsem s Vámi velmi ráda spolupracovala. Ještě jednou děkuji!
S pozdravem Gajdůšková

 

18.3.2016, Rodina Š

16. 03. 2016 jsme tu měli rezervaci na večeři, chválíme,
naprosto dokonalé, dali jsme si panenku, kachnu na medu a hovězí žebro, určitě se brzy vrátíme.
Rodina Š.